Дизайнерски ергономичен стол moll unique S9

S9 Composition M

Изключителeн стол, насърчаващ движението

moll unique S9 rot profil

Този ергономичен стол е създаден в сътрудничество с известно дизайнерско бюро според най-високите функционални и естетически стандарти.

Ергономичният стол moll unique S9 насърчава движението и здравословното седене.

Ергономичният стол moll unique S9 се регулира много прецизно към индивидуалните човешки пропорции и поддържа правилната стойка на тялото. Столът е за хора с ръст до 200 см – регулира се на височина от 38 см до 58 см, капацитетът му е 100 кг.

Сертификати детски стол

Качествен и сертифициран работен ергономичен стол

moll unique S9 е чудесно допълнение към ергономичните бюра за домашен офис moll. Столът е безопасен, здрав и надежден. Ергономичният стол moll Unique S9 е с 5-годишна гаранция и се произвежда в Германия.

Ергономичният дизайнерски стол moll unique S9 e с новаторски дизайн и при представянето си печели престижната награда German Design Award.

moll unique S9 small big 01 S

За малки и големи жени и мъже

Ергономичният стол moll unique S9 е за потребители с височина от 150 до 200 см, от 25 до 100 кг и може да се настройва, така че да е удобен за всички – ниски и високи, малки и големи, пораснали и все още растящи.

Конструкцията му е много различна от тази на останалите столове. Има 2 основни позиции – за по-ниски и по-високи потребители. Седалката се регулира на височина от 38 до 58 см и на дълбочина от 33 до 45 см.

moll 2020 unique blue reverse S e1595417362969
moll 2020 unique blue reverse M

Здравословното седене изисква движение

Здравословното седене е динамичното седене – това, което не ограничава движението и не застопорява тялото дълго време в неподвижни пози. За човешкото тяло не е привично дългото статично и принудително седене. Мускулите ни се нуждаят от движение.

moll unique S9 не е обикновен, конвенционален стол. Той е създаден да следва да Вашите движения и промяна на позицията Ви при работа на бюро. Интелигентната му конструкция позволява и насърчава движение напред, назад и настрани и усеща и най-малката промяна в изместването на теглото. Концепцията за синхронно движение позволява движението на таза, което помага за стабилизиране на гръбначния стълб. Динамичното седене стимулира мускулите, метаболизма и ефективно предотвратява болката в гърба.

stol unique s9 detail 05

Функцията за странично люлеене поддържа таза в движение и ефективно предотвратява статичното седене.

Страничният наклон на седалката достига до 3° в двете посоки. В зависимост от положението на седалката (напред или назад), подвижността има различна сила, така че да се адаптира към теглото на различни хора.

stol unique s9 detail 01

Люлеещата се облегалка следва тялото, кани те да се облегнеш и осигурява стабилност. Възможно е дори да седнеш настрани.

Противодействието на облегалката се регулира от отделен механизъм.

stol unique s9 detail 03

Наклонът на седалката е изключително важен за комфортната позиция при седене. Подвижната седалка осигурява оптималния ъгъл на сядане – когато се навеждате напред и когато се облягате назад.

Наклонът на седалката е от приблизително 6° назад до около 6° напред

Награди за дизайн

електрическо бюро с награди за дизайн

moll unique S9 е разработен в moll Design Centre в сътрудничество със Свен фон Бьотичер от ID AID – интердисциплинарно дизайнерско студио, което се отличава с оригинални продуктови решения с акцент върху качеството, иновациите и устойчивото развитие.
Ергономичният стол moll unique S9 е напълно нов концептуален проект и е многократно награждаван въртящ се работен стол.

Дизайнът на moll unique S9 е напълно независим и безкомпромисен – той може да бъде силен акцент или да пасне на мястото си в почти всяко помещение.

Нестандартни цветове и много варианти за комбинирането им

s9 comp M

Дали един стол ще Ви стане любим, зависи от това колко добре Ви кара да се чувствате.

moll unique S9 е с тапицерия, лесна за почистване и поддръжка. Предлага се в осем свежи цвята – оранжев (Mandarina), бежов (Cappucino), червен, розов, зелен, тюркоаз, син, сив.

moll unique S9 е безопасен стол, вдъхновяващ с всеки детайл

stol unique s9 detail 07

Качествена немска изработка на всеки детайл.

moll unique S9 Rollen Detail 1 S

Дизайнерски колелца

Столът е със стабилна 5-лъчева основа. Колелцата са със спирачки, с полиуретаново поктритие и са подходящи за твърди и меки повърхности.

stol unique s9 detail 06

Механизмите за регулиране са елегантни, интуитивни, безопасни и лесни за използване.

stol unique s9 detail 09

Място за книжката и инструментът за сглобяване, както и за някакви други дребни и тайни неща.

Детайли за ергономичният стол moll unique S9:

  • Дължина 65 см.
  • Ширина 65 см.
  • Височина 38-58 см.
  • Адаптиране спрямо ръста и индививуалните пропорции.
  • Тегло14,62 кг.
  • Капацитет 100 кг.

Вижте вариантите на ергономичен стол moll unique S9:

Разгледайте и другите продукти за оборудване на домашния или фирмения офис:

Unique composition Web 1200
Unique working place