• Бежова възглавничка за контейнер moll Unique C7

  Удобна и мека възглавничка за повече цвят и комфорт при седене. Изработена от качествени материали с висока износоустойчивост. Дамаската може да се сваля за почистване. Размери 44 х 54 см. Цвят: бежов.
 • Жълта възглавничка за контейнер moll Unique C7

  Удобна и мека възглавничка за повече цвят и комфорт при седене. Изработена от качествени материали с висока износоустойчивост. Дамаската може да се сваля за почистване. Размери 44 х 54 см. Цвят: жълт.
 • Оранжева възглавничка за контейнер moll Unique C7

  Удобна и мека възглавничка за повече цвят и комфорт при седене. Изработена от качествени материали с висока износоустойчивост. Дамаската може да се сваля за почистване. Размери 44 х 54 см. Цвят: оранжев.
 • Розова възглавничка за контейнер moll Unique C7

  Удобна и мека възглавничка за повече цвят и комфорт при седене. Изработена от качествени материали с висока износоустойчивост. Дамаската може да се сваля за почистване. Размери 44 х 54 см. Цвят: розов.
 • Червена възглавничка за контейнер moll Unique C7

  Удобна и мека възглавничка за повече цвят и комфорт при седене. Изработена от качествени материали с висока износоустойчивост. Дамаската може да се сваля за почистване. Размери 44 х 54 см. Цвят: червен.
 • Синя възглавничка за контейнер moll Unique C7

  Удобна и мека възглавничка за повече цвят и комфорт при седене. Изработена от качествени материали с висока износоустойчивост. Дамаската може да се сваля за почистване. Размери 44 х 54 см. Цвят: светлосин.
 • Кафява възглавничка за контейнер moll Unique C7

  Удобна и мека възглавничка за повече цвят и комфорт при седене. Изработена от качествени материали с висока износоустойчивост. Дамаската може да се сваля за почистване. Размери 44 х 54 см. Цвят: тъмнокафяв.
 • Възглавничка за контейнер moll Unique C7

  Удобна и мека възглавничка за повече цвят и комфорт при седене. Изработена от качествени материали с висока износоустойчивост. Дамаската може да се сваля за почистване. Размери 44 х 54 см. Цвят: Anthracite.
 • Възглавничка за контейнер moll Unique C7

  Удобна и мека възглавничка за повече цвят и комфорт при седене. Изработена от качествени материали с висока износоустойчивост. Дамаската може да се сваля за почистване. Размери 44 х 54 см. Цвят: Espresso.
Go to Top