Електрическо дизайнерско бюро за работа седнал – прав за домашния офис

t6 white s6

Бюро moll unique T6 съчетава функционалност, дизайн и качество

room t6 L pink s9

moll Unique T6 е електрическо многофункционално бюро за домашния или фирмения офис – бюро за работа седнал – прав, бюро за учене, място за разговори и оперативки, маса за кафе или коктейли, място за настолни и семейни игри и т.н.

И за да си бъде съвсем Вашето бюро, можете да си го персонализирате, като изберете цвета на корпуса и краката (бял и черен), цвета на ъгловите алумимеви профили (бял, сребърен, черен) и цвета на чекмеджетата (бял, беж, розов, черен, дъб и орех).

Мисията на moll Funktionsmöbel GmbH (немски производител с почти 100-годишна история) е да създава качествени, дълготрайни и функционални мебели, които насърчават физическото и менталното здраве по време на работа.

Електрическото бюро за работа седнал-прав moll Unique T6 съчетава първокласни материали и индивидуален дизайн, за да се впише във всяко помещение.

Изключително качество на производство

T6 Detail Black Buttons

Когато майсторството срещне технологията

Дизайнерското електрическо бюро moll unique T6 се произвежда в Германия по високи стандарти за качество, със страст и внимание към всеки детайл.

moll unique T6 е с висококачествен Soft-touch плот, по който не остават следи от пръсти, има заоблени ъглови алуминиеви профили, праховобоядисани телескопични метални крака, вградено захранване за техника и възможност за поставяне на чекмеджета с push-to-open механизъм.

Ергономично работно пространство у дома или в офиса

Работа седнал или прав и лесна смяна на позицията

Височината на бюрото се регулира с електрически механизъм от 56 до 118 см (или 66 – 128 см с адаптер за височина).

Скоростта е 38 мм/сек. Краката са телескопични, 3 степенни.

Приятен на допир плот

T6 Black Top Room

Специален висококачествен плот

Плотът на бюрото moll unique T6 е с покритие Soft-touch и при допир по повърхността му се усеща мекота. Покритието има и защита срещу оставяне на пръстови отпечатъци. Това намалява следите по повърхността и прави почистването по-лесно.

Вградени захранвания в корпуса на бюрото

T6 White Powermanagement

Без нужда от разклонител

В задната част на бюрото има вградени захранвания. Това елиминира нуждата от разклонители и удължители за захранвания за компютър, лампа, телефон т.н.

При поръчка има възможност за избор от 2 варианта захранвания:

  • 3 гнезда контакти, тип Шуко;
  • 2 гнезда контакти, тип Шуко, 1 USB-C и 1 USB.

Когато не се ползват захранванията, отворът може да се скрие с панел в 6 цвята.

Възможност за чекмеджета в 6 цвята

T6 Black Drawers

Лесно добавяне на чекмеджета

Към електрическото бюро moll unique T6 може да се добавят чекмеджета в 6 цвята: дървесни – орех или дъб; със Soft-touch покритие – бял, черен, беж или розов. Чекмеджетата могат да са в 1 цвят или да са различни – за цветен акцент или за напасване към дизайна на помещението и зоната на работния кът.

Чекмеджетата са с вътрешни размери ШхДхВ 379 x 287 x 49 мм и с push-to-open механизъм. Отпред могат да се поствят до 3 чекмеджета, а в задната част на бюрото 2 чекмеджета и един панел, който да скрива захранването, когато не се ползва. Чекмеджетата помагат за подредеността на бюрото и осигуряват повече опции за съхранение.

Безопасността е на първо място

T6 Black CoversPink AluBlack

Обезопасено електрическо бюро за домашния офис

Бюрото има моторизирано регулиране на височината с една или две ръце и функция за автоматично спиране при достигане на преграда.

сертификат безопасност

Сертифицирано бюро за работа седнал-прав

Електическото бюро moll unique T6 е GS сертифицирано / TÜV тествано, което гарантира неговата надеждност и безопасност. То е с 5 годишна гаранция.

Обещание за качество

Unique Quality

Гаранция за качество и наличност

Немският производите moll Funktionsmöbel GmbH дава 5 годишна гаранция за качеството на изработката, както и гаранция за производство на надстройките 5 години след спиране на модела от производство.

Лесно надграждане впоследствие

Вижте варианти на дизайнерското бюро moll unique T6 и неговите аксесоари:

Разгледайте и другите продукти за оборудване на домашния или фирмения офис:

Unique composition Web 1200
Unique working place