Ергономични столове moll за съвременния домашен и фирмен офис

стол и бюро за офиса

Ергономичното седене в офиса започва с настройването на работния стол

Изборът на стол за домашния и фирмен офис съвсем не е за подценяване

Какъв стол ще използваме и как той се регулира спрямо нашето тяло и пропорции е изключително важно и не трябва да се пренебрегва. В повечето случай ние седим на стола през по-голямата част от работата ни.

Германският производител moll предлага два дизайнерски стола, които са разработени специално да покриват ергономичните изисквания към съвременния офис стол.

Столовете moll S9 и moll S6 са ергономични, с нестандартен, новаторски дизайн и съвсем различни на външен вид.

Основната функционалност на немските столовете е, че се настройват спрямо тялото на седящия, спрямо неговите размери и ръст. Така те осигуряват правилната конфортна стойка при седене пред бюрото в дома или в офиса.

s9 comp S

Ергономичният дизайнерски стол moll S9 е уникален с големия диапазон на регулиране на височината – от младежи до възрастни.

Творческото разделяне на седалката и облегалката, отличава дизайнерският стол moll S9 на външен вид от всички останали въртящи се столове.

Вграденият интелигентен механизъм регулира мобилността на седалката – не само напред и назад, но и встрани. Това подтиква седящият да се движи напред, назад и настрани. А това движени стимулира мускулната активност и метаболизма. Тази функционалност на стола води до ефективно предотвратяване на болките в гърба.

2020 stol Unique S6 composite 03

Ергономичният дизайнерски стол moll S6 изненадва със своята ефирност и лекота прозрачност

Това се постига чрез високотехнологичната мрежа на седалката и облегалката. Мрежата прегръща тялото като втора кожа, измества се спрямо тежестта на седящия и осигурява „дишане“.

Столът за домашен офис се регулира и настостройва спрямо ръста и пропорциите на тялото.

За повече цвят и мекота можете да сложите възглавнички на облегалката и седалката на стола. Така може да напаснете стола за домашния офис към интериора и обзавеждането в дома или офиса.

Проектирайте Вашият дизайнерски стол moll различно

Ергономичните дизайнерски столове moll S6 и moll S9 се предлагат в различни варианти на качествени тъкани и вдъхновяващи цветове, тъй като изискванията към столовете са много индивидуални. Добрият дизайнерски стол трябва да е ергономичен, удобен и да радва окото. Функционалността, дизайнът и ергономичността отличават столовете moll и ги правят подходящи и за всекидневната/хола, и за домашния/фирмения офис и за детската/тийнейджърската стая. Качеството на столовете също е от значение – все пак на тях се седи (почти) всеки ден, обикновено за немалък период (поне няколко часа). Ергономичните дизайнерски столове moll се произвеждат в Германия и отговарят дори на най-високите изисквания за качество.

Награди за дизайн

електрическо бюро с награди за дизайн

Продуктите moll unique са отлично проектирани не само от наша гледна точка. Експертите са на същото мнение. Мебелите от серията moll uqniue са получили много престижни награди.

detski stolove moll

Работните столове moll се настройват към тялото

Ергономичните столове (и бюра) се адаптират към човешкото тяло, не обратното. Всяко тяло си има специфика и за да няма болки в гърба, столът трябва да може да се настрои съм притежателя си.

Столовете moll са с отделени седалка и облегалка, за да могат да осигурят правилната стойка. Седалката се регулира на височина и дълбочина, а облегалката се регулира на височина. Важно е да е подпрян кръстът, а не рамената. Важно е да няма подлакътници, за да може да се работи удобно на бюрото. Важно е и динамичното седене, което стимулира движението, докато работите, а стойката ви е изправена.

Вижте и другите продукти за съвременен домашен офис:

Ергономичните бюра moll unique за домашен офис

бюра за домашен офис

Ергономични столове moll за офиса и за дома

офис столове

Настолни лампи moll за домашен офис

лампи и контейнери за офиса

Подложки за стол и други аксесоари

подложки за стол

Контейнери moll за домашен офис

Въртящи етажерки Rotafile за папки, които спестяват място

етажерки за офиса