Ергономични столове moll за съвременния домашен и фирмен офис

стол и бюро за офиса

Ергономичното седене започва с настройването на работния стол

Изборът на стол за домашния и фирмен офис съвсем не е за подценяване

Немският производител moll Funktionsmöbel предлага 4 модела, които са разработени специално да покриват ергономичните изисквания към съвременния офис стол. Те се адаптират към човешкото тяло и насърчават динамичното седене.

Столовете moll S9 и moll S6 са ергономични, с нестандартен, новаторски дизайн и съвсем различни на външен вид.

Столовете moll се настройват спрямо тялото на седящия, спрямо неговите размери и пропорции и осигуряват правилната комфортна стойка при работа на бюро в дома или в офиса.

s9 comp S

Ергономичният дизайнерски стол moll S9 е уникален с големия диапазон на регулиране на височината

Творческото разделяне на седалката и облегалката, отличава дизайнерският стол moll S9 на външен вид от всички останали въртящи се столове.

Вграденият интелигентен механизъм регулира мобилността на седалката – не само напред и назад, но и встрани. Това подтиква седящият да се движи напред, назад и настрани, докато работи. А това движение стимулира мускулната активност и метаболизма.

2020 stol Unique S6 composite 03

Ергономичният дизайнерски стол moll S6 е характерен с ефирност

Този ефект е постигнат чрез високотехнологичната мрежа на седалката и облегалката. Мрежата прегръща тялото като втора кожа, измества се спрямо тежестта на седящия и осигурява „дишане“.

За повече мекота и за търсен цветен акцент има специални възглавнички на облегалката и седалката, които се закачат за стола с тик-так копчета.

Проектирайте дизайнерски стол moll по свой вкус и смело съчетавайте цветове

Добрият дизайнерски стол трябва да е ергономичен, удобен и да радва окото. Качеството, дизайнът и ергономичността отличават столовете moll – това е важно, защото на стола прекарваме голяма част от работния ден. Ергономичните дизайнерски столове moll S6 и moll S9 се произвеждат в Германия.

Награди за дизайн

електрическо бюро с награди за дизайн

Продуктите moll unique са отлично проектирани и са оценени от експертите с престижни награди.

detski stolove moll

Работните столове moll се настройват към тялото

Ергономичните столове (и бюра) се адаптират към човешкото тяло, не обратното. Всяко тяло си има специфика и за да няма болки в гърба, столът трябва да може да се настрои съм притежателя си.

Столовете moll са с отделени седалка и облегалка, за да могат да осигурят правилната стойка. Седалката се регулира на височина и дълбочина, а облегалката се регулира на височина. Важно е да е подпрян кръстът, а не рамената. Важно е да няма подлакътници, за да може да се работи удобно на бюрото. Важно е и динамичното седене, което стимулира движението, докато работите, а стойката ви е изправена.

Вижте и другите продукти за съвременен домашен офис:

Ергономичните бюра moll unique за домашен офис

бюра за домашен офис

Ергономични столове moll за офиса и за дома

офис столове

Настолни лампи moll за домашен офис

лампи и контейнери за офиса

Подложки за стол и други аксесоари

подложки за стол

Контейнери moll за домашен офис

Въртящи етажерки Rotafile за папки, които спестяват място

етажерки за офиса