Ергономични столове moll за съвременния домашен и фирмен офис

room t6 L pink s9

Ергономичното седене започва с настройването на работния стол

Изборът на стол за домашния и фирмен офис съвсем не е за подценяване

Немският производител moll Funktionsmöbel предлага 4 модела, които са разработени специално да покриват ергономичните изисквания към съвременния офис стол. Те се адаптират към човешкото тяло и насърчават динамичното седене.

Столовете moll unique S9, S6 и S3 са ергономични, с нестандартен, новаторски дизайн и съвсем различни на външен вид.

Столовете moll се настройват спрямо тялото на седящия, спрямо неговите размери и пропорции и осигуряват правилната комфортна стойка при работа на бюро в дома или в офиса.

Вижте различните модели ергономични столове за домашен и фирмен офис moll Unique

Ергономичен дизайнерски стол за домашния или фирмения офис moll unique S9

Ергономичният дизайнерски стол moll S9 е уникален с големия диапазон на регулиране на височината

Творческото разделяне на седалката и облегалката, отличава дизайнерският стол moll S9 на външен вид от всички останали въртящи се столове.

Вграденият интелигентен механизъм регулира мобилността на седалката – не само напред и назад, но и встрани. Това подтиква седящият да се движи напред, назад и настрани, докато работи. А това движение стимулира мускулната активност и метаболизма.

Ергономичен работен стол за домашния или фирмения офис moll Unique S6

S6 cushions

Ергономичният дизайнерски стол moll S6 е ефирeн

Този ефект е постигнат чрез високотехнологичната мрежа на седалката и облегалката. Мрежата прегръща тялото като втора кожа, измества се спрямо тежестта на седящия и осигурява „дишане“.

Столът S6 има отделни механизми за регулиране на седалката на височина и дълбочина и за регулиране на облегалката на височина. Те са леснодостъпни и удобни за управление.

За повече мекота и за търсен цветен акцент има специални възглавнички на облегалката и седалката, които се закачат за стола с тик-так копчета.

Ергономичен работен стол за домашния или фирмения офис moll Maximo

stol Maximo golyam i malak

Ергономичeн стол moll Maximo е с товароносимост 80 кг

Ергономичният стол moll Maximo e с отделени седалка и облегалка, за да могат да осигурят правилната стойка. Седалката се регулира на височина и дълбочина, а облегалката се регулира на височина. Важно е да е подпрян кръстът, а не рамената. Важно е да няма подлакътници, за да може да се работи удобно на бюрото. Важно е и динамичното седене, което стимулира движението, докато работите, а стойката ви е изправена.

Дървен въртящ се стол moll S3

S3 White Black

Ергономичен дървен въртящ се стол

Столът S3 е с изчистен минималистичен дизайн с ергономична форма.

Изработен е от формован пресован буков шперплат, височината се регулира с газов амортисьор, колелцата са дизайнерски, изработени по специфична технология.

Столът е с вграден 3D люлеещ механизъм за по-голям комфорт при седене.

Люлеещата функция осигурява местене на корпуса до 12° във всички посоки, като по този начин позволява движение на торса и облекчение за мускулите и ставите.

3D механизмът на седалката автоматично се адаптира към всяка позиция на седене и осигурява във всеки момент здравословна ергономична позиция.

Проектирайте дизайнерски стол moll по свой вкус и смело съчетавайте цветове

Добрият дизайнерски стол трябва да е ергономичен, удобен и да радва окото. Качеството, дизайнът и ергономичността отличават столовете moll – това е важно, защото на стола прекарваме голяма част от работния ден. Ергономичните столове moll се произвеждат в Германия.

Награди за дизайн

Продуктите moll unique са отлично проектирани и са оценени от експертите с престижни награди.

електрическо бюро с награди за дизайн

Разгледайте и другите продукти за оборудване на домашния или фирмения офис:

Unique composition Web 1200
Unique working place