Контейнерите moll са красивото и необходимо допълнение за офиса

Т8 room C8 S9 2

Контейнерите moll осигуряват необходимото място за съхранение в офиса

Контейнер moll Cubic и контейнер moll unique C6 са малки стандартни контейнери на колелца с 3 чекмеджета, които се събират под бюрото. Тези контейнери се превръщат в удобна табуретка, когато се комбинират с възглавничка moll Pad.

Контейнер moll Cubicmax e голям и нестандартен контейнер на колелца. Този контейнер е с 4 чекмеджета и подвижни рафтове и полурафтове за организиране на документацията и дребната канцелария на работното място в офиса или у дома.

Кула moll Tower 56 e въртяща се квадратна етажерка. Рафтовете и се настройват индивидуално. Тя е по-артистичен вариант за подреждане на работния кът.

Контейнер moll Cubic

2021 cubic open

Контейнер moll unique C6

C6 Black Black Walnut

Контейнер moll Cubicmax

cubicmax color detail

Кула moll R9

r9 softgrey room SQ

Контейнери moll Cubic и moll unique C7

C6 composition
T6 White C6 White S6

С практичната възглавничка moll Pad се превръщат в удобна табуретка

Тези контейнери са с 3 чекмеджета, които осигуряват подреденост и бърз достъп до нещата, с които не работим в момента. Първото чекмедже е с органайзер за дребните неща и се заключва.

Контейнерите са мобилни, с колелца, като 2 от тях са със застопоряващ механизъм.

Тези контейнери са заболени и с товароносимост до 100 кг. Те се превръщат в удобна табуретка, когато към тях се добави възглавничка moll Pad.

Контейнер moll Cubic е само в бял цвят.

Контейне moll unique C6 е бял или черен, но с цветен преден панел. Той се комбинира чудесно с бюро moll unique T8 и стол moll unique S6/S9. Предният панел е с цветовете на бюро moll unique T8, а възглавничките към него са в цветовете на дамаските на стол moll unique S6 и S9.

C8 Composition

Контейнер moll Cubicmax и кула moll Tower 56

Т8 White C8 S9 room