Ергономичен стол за офиса moll unique S6

t6 white s6

Дизайнерски и ергономичен стол за офиса

Дълготрайната работа на бюро (четене, писане или творческа дейност) е по-ефективна и удовлетворяваща, когато средата е приятна, а работният кът (бюро и стол) е ергономичен.

Ергономичният стол moll unique S6 се приспособява към височината и пропорциите на човешкото тяло и осигурява комфорт и удобство при работа на бюро. Подходящ е за работното място и в офиса, и у дома.

Ергономичният стол за офиса moll unique S6 се регулира много прецизно във всички посоки и поддържа правилната стойка на тялото. Столът е за хора с ръст до 190 см – регулира се на височина от 33 см до 55 см, капацитетът му е 90 кг.

Ергономичният стол moll unique S6 e с иновативен дизайн и с патентовани функционални компоненти и подпомага здравословното седене. Седалката и облегалката са от високотехнологична дишаща мрежа, която осигурява вентилация и комфорт.

S6 certificates 2023

Качествен и сертифициран работен стол

moll unique S6 е чудесно допълнение към ергономичните бюра за домашен офис moll. Столът е безопасен, здрав и надежден. Ергономичният стол moll Unique S6 е с 5 години гаранция и се произвежда в Германия.

Ергономичният стол moll unique S6 е с нов и иновативен дизайн, изработен от високотехнологични материали. moll unique S6 е проектиран от известния дизайнер Martin Ballendat.

Ергономичният стол moll uUnique S6 има всички регулации за осигуряване на правилната стойка и комфорт на тялото при работа на бюро. Седалката и облегалката са отделени и се регулират независимо една от друга, а мрежата е дишаща и еластична.

Столът има стабилна 6-лъчева основа, която осигурява безопасност и предпазва от обръщане. Рамката е правоъгълна и е изработена от дебелостенна стомана. Мрежата е от високотехнологични материали – тя е дишаща и еластична (връща формата си, след като станете от стола) и има дълъг живот (50 000 цикъла).