Ергономични бюра за съвременния домашен офис

room t8 oak black s9 c9

Дизайнерските бюра moll са за всяка дейност и всяко предизвикателство

Ергономично съвършенство, съчетано с минималистичен дизайн – те се вписват не само се в офиса, но и в хола у дома.

Бюрата moll за домашния офис са за възрастни, защото могат да работят седнали и/или изправени на тях дълго време, без да се уморяват. Но те са подходящи и за децата, защото могат да израстват заедно с тях. Бюро с височина 56 см прави ли го автоматично детско бюро? Всъщност толкова е и височината на стадратна масичка за кафе. Бюро, което се регулира на височина от 56 до 128 см, прави обхвата на приложенията му огромен: то може да се приспособи към почти всеки размер на тялото и почти за всяка дейност.

moll 2020 unique office walnut space 04 M

Какво е важно да съобразим преди да изберем бюро за домашния офис?

За какво ще се използва?

Само за работа, или и за други дейности – обучения, хоби, настолни игри със семейството и т.н.

Колко да е голямо бюрото?

Когато се налага да работите у дома за кратко време – проверка на е-мейли, обработка на малко документи и т.н. не е необходимо голямо бюро. А и далеч не във всеки дом има достатъчно пространство за работен кът.

Колко време ще се използва?

Ако работите предимно от вкъщи, бюрото трябва да отговаря на определни ергономични стандарти – да е удобно, да не се изморявате при продължителна работа, да може да се регулира спрямо Вашето тяло, да се приспособява към различни дейности.

moll 2020 unique walnut L

Дизайнът също е важен

Все пак това е Вашия дом, вашата крепост, вашия начин на живот и всичко тук е лично. Ако е бюрото е красиво и се вписва в жизнената им среда, хората са по-продуктивни и работят с удоволствие и у дома.

Какво още трябва за домашния офис?

Ергономичен стол, настолна лампа и контейнер (или друг вариант) за съхранение и подреждане на документите.

moll t8 white oak s9
eргономично бюро Т1 за работа седнал - прав

При ергономичните бюра moll дизайнът и ергономията са в перфектна комбинация

В серията moll unique са съчетани първокласни материали с функционалност и ергономичност за идеално оформени дизайнерски офис мебели, които да образуват цялостна система на най-високо ниво. Бюрата moll unique са с престижни награди за дизайн.

Всички бюра moll се регулират на височина и насърчават промяната на позицията на работа от изправено в седнало положение и обратно. Използвайки тази функционалност, се предпазвате от заболявания на гърба – като намалявате времето на седене, облекчавате натоварването на прешленните дискове и мускулите на гърба. Честата промяна на стойката подобрява способността за концентрация и намалява умората.

room t6 L pink s9

Дизайнерските бюра moll са с награди за дизайн и AGR сертификат

награда за дизайн на мебели награда за дизайн на офис мебели

Според начина на регулиране на височината, се делят на 2 групи – електрически и механични:

Електрически ергономични бюра за домашен офис moll unique T8 и moll unique T8 exclusive

Електрическите бюра moll unique T8 се свързват към елекрическата инсталация и се регулират на височина с натискането на бутон, или комбинация от бутони (в случай че има деца наоколо).

Бюрата се регулират на височина от 56 до 118 см. За по-високите може да се добави допълнителен адаптер за височина от 66 до 128 см. Този диапазон на височината на бюрото осигурява правилната позиция на работа на хора с височина от 125 до 200 см, в седнало или изправено положение.

Бюрата moll unique са с 2 вградени чекмеджета от широките си страни – отпред за документи и отзад за кабели.

Офис бюра с бели плотове и цветни панели

Бюрата за домашен офис moll unique се прозвеждат в 2 размера – 115 х 75 (moll T8) см и 150 х 75 см (moll T8 XL).

Бюрата за хоум офис moll unique T8 и T8 XL са с бели крака, бели плотове, страничните панели между плотовете могат да са в 5 цвята – бял, светлосин, бледолилав, дъб или орех.

Офис бюра с плотове от естествено дърво

Бюрата moll unique T8 exclusive и T8 XL exclusive са с плотове от естествен фурнир в цвят дъб или орех, страничните панели между двата плота са бели. Краката могат да бъдат бели или черни.

Механични ергономични бюра за домашен офис moll unique T5 и moll Champion Compact Express

Механичните бюра moll Champion Compact Express са с уникален патентован механизъм за регулиране на височина – с натискането на малко лостче под плота на бюрото и без никакви кабели.

Бюрата се регулират се височина от 69 до 114 см. За по-високите потребители може да се добави допълнителен адаптер за височина от 79 д о124 см. Този диапазон осигурява правилната позиция на работа на хора с височина от 135 до 195 см, в седнало или изправено положение.

Механичните бюра с регулиране на височината moll Champion Compact Express са с разделен плот, една част от него се регулира под наклон за още по-голям комфорт при работа. Те имат вградено отделение в задната си част за разклонител и други помощни материали.

Бюрата са с размери 90 х 72 см, но имат допълнителни надстройки за разширяване на работната площ. Имат и вградени колелца в задната част на краката за лесно преместване.

Офис бюро за работа седнал-прав moll Champion CPE

Ергономичното бюро moll Champion Compact Express е предпочитания вариант за съвременния офис – домашен или корпоративен. Бюрото е в бял цвят и е със сребристи крака, а странѝците му могат да са цветни.

Бюрото има много варианти за надграждане и разширяване, има възможност за поставяне на безжично зарядно устройство за телефон QI-charger.

Вижте и другите продукти за съвременен домашен офис:

Ергономичните бюра moll unique за домашен офис

бюра за домашен офис

Ергономични столове moll за офиса и за дома

офис столове

Настолни лампи moll за домашен офис

лампи и контейнери за офиса

Подложки за стол и други аксесоари

подложки за стол

Контейнери moll за домашен офис

Въртящи етажерки Rotafile за папки, които спестяват място

етажерки за офиса