Дизайнерско бюро за домашния офис moll unique T5

ергономично бюро за домашен офис
ергономично бюро за офиса

Изключително бюро за офиса за работа седнал-прав

Ергономичното и комфортно работно място е в основата на модерната и  продуктивна работа и е актуално както за корпоративния, така и за домашния офис.

Ергономичното бюро за офиса moll unique T5 е със специална патентована система за регулиране на височината с един бутон (Express) и със специално покритие на работния плот (Fenix NTM®) за приятен допир и лесна поддръжка.

Дизайнерското бюро moll unique T5 може да се регулира на височина от 69 см до 124 см и е с регулиране на наклона на плота. То е подходящо за всеки работен стил и интуитивно предразполага тялото към позиция на работа, която е здравословна.

Само движението и променящата се позиция на работа облекчават натоварването на тялото. С това бюро потребителят си осигурява динамиката на стоящата и седящата позиция (т.е. работа прав-седнал) бързо и лесно.

Дизайнерското бюро moll unique T5 e произведено в Германия от немска компания с над 95 годишна история с изключително качествени премиум материали. С ергономичния си дизайн бюрото предлага комфорт при работа в разнообразни занимания на тийнейджъри, студенти и възрастни.

бюро за работа прав
бюро за работа прав

Бюрото за домашен офис moll unique T5 е със специален висококачествен плот

Усещането при допир на плота на бюрото е много приятно – топло и меко, като при допир на кадифе. Плотът и страниците са многопластови, изработени от бреза, със специално матово нано покритие от високотехнологичен материал. По повърхоността не остават отпечатъци от пръсти, лесно се почиства. Покритието е антибактериално, антистатично, водоотблъскващо и устойчиво на надраскване и износване.

висококачествен плот на бюро
висококачествен плот на бюро

Дизайнерското бюро за офиса moll unique T5 изглежда добре и с надстройките си

Бюрото може да се допълни и разшири с различни надстройки и аксесоари – страничен плот (Е1), надсройка с два рафта и практична магнитна бяла дъска (Е2), джоб Utensilo, настолна лампа Flexlight, чекмедже, безжично зарядно устройство за телефон (QI-charger), държач за кабели и др. Каквото и да изберете, бюрото изглежда добре с него. А всичко, от което се нуждаете за работа, е на една ръка разстояние.

дизайнерско бюро с надстройка

Ергономичното бюро moll unique T5 може да се приспособява

Всяко тяло си има уникална конструкция – височина, пропорции, структура, а всеки човек има и свой собствен начин на работа. Дизайнерското бюро moll unique Т5 се адаптира към тях.

Правилната височина на бюрото се настройва за секунда с патентованата технология Express на немския производител moll Funktionsmöbel GmbH, без електричество и кабели.

дизайнерско бюро с приставка
дизайнерско бюро за дома
дизайнерско бюро за дома

Лесно регулиране на височината на бюрото нагоре и надолу

Ергономично правилната работа позиция означава редовна смяна между седене и работа прав на бюрото. Благодарение на експресното регулиране на височината, правилната и здравословна поза може да бъде съчетана с различни работни ситуации.

бюро с регулиране на височина | ergo-office.bg

Височината на плота на бюрото се регулира в диапазона 69-114 см, като с допълнителен адаптер може да стигне до 124 см за работа в изправено положение на по-високи хора.

Честата смяна на позицията на работа седнал – прав и обратно спомага за концентрацията и се избягва заседналостта.

бюро с регулиране на височина | ergo-office.bg

Благодарение на патентованата система express, регулирането на височината на бюро moll unique T5 e бързо и лесно, с натискане на бутон.

Лесната смяна на височината предполага по-честа смяна на позицията седнал – прав.

Плота на бюрото е винаги на нужното ниво

бюро с регулиране на височина | ergo-office.bg

Регулирането на наклона на плота също е важно

Ергономичната позиция за работа на бюрото се постига когато работният плот е на правилната височина спрямо ръста на човека.

Регулирането на наклона на плота подпомага ергономичната позиция като следва ъгъла на лактите спрямо тялото, за да се избегне прегърбване напред.

В задната си част бюрото има статична част, която не се регулира под наклон и е удобна за монитор, чаши с вода, кафе и др.

Практични детайли

регулиране наклона на плота на бюро

Удобство при работа

Различните дейности изискват различни гледни точки. Регулирането на наклона на плота ги осигурява, както осигурява и здравословна позиция на тялото при работа на бюро – седнал или прав.

лесно повдигане на плота на бюрото

Лекота при работа

Регулирането на наклона на плота, както и на височината на бюрото са бързи и лесни операции, благодарение на патентованите moll-механизми.

отделени за кабели на бюро

Скрити кабели

Кабелите, разположени на пода, само се пречкат, а може и да се спънеш в тях. В задната част на бюрото има специално отделение за разклонители, кабели и т.н., което може да се скрие със семпъл капак.

дизайнерско офис бюро за дома
дизайнерско офис бюро за дома

С надстройките към бюрото за домашен офис moll T5 подредеността е постигната

голямо чекмедже под плота на бюро
голямо чекмедже под плота на бюро

Голямо чекмедже за подредено бюро

Допълнителното чекмеджето се намира под работния плот на бюро moll T5 и не пречи на краката. Има 2 отделения за по-добра организация и тавичка в предната част за пишещи средства и дребните канцеларски принадлежности. Пристига със специална подложка от пяна. Може да се добави към бюрото и на по-късен етап.

чекмедже под плота на бюро
чекмедже под плота на бюро

Допълнителните надстройки осигуряват възможности бюрото да се надгради в бъдеще спрямо конкретните нужди. Те са добре измислени и осигуряват допълнителна работна площ или възможности за съхранение.