Дизайнерско бюро за домашния офис moll unique T5

ергономично бюро за домашен офис
ергономично бюро за офиса

Изключително бюро за офиса за работа седнал-прав

Ергономичното и комфортно работно място е в основата на модерната и  продуктивна работа и е актуално както за корпоративния, така и за домашния офис.

Ергономичното бюро за офиса moll unique T5 е със специална патентована система за регулиране на височината с един бутон (Express) и със специално покритие на работния плот (Fenix NTM®) за приятен допир и лесна поддръжка.

Дизайнерското бюро moll unique T5 може да се регулира на височина от 69 см до 124 см и е с регулиране на наклона на плота. То е подходящо за всеки работен стил и интуитивно предразполага тялото към позиция на работа, която е здравословна.

Само движението и променящата се позиция на работа облекчават натоварването на тялото. С това бюро потребителят си осигурява динамиката на стоящата и седящата позиция (т.е. работа прав-седнал) бързо и лесно.

Дизайнерското бюро moll unique T5 e произведено в Германия от немска компания с над 95 годишна история с изключително качествени премиум материали. С ергономичния си дизайн бюрото предлага комфорт при работа в разнообразни занимания на тийнейджъри, студенти и възрастни.

бюро за работа прав
бюро за работа прав

Бюрото за домашен офис moll unique T5 е със специален висококачествен плот

Усещането при допир на плота на бюрото е много приятно – топло и меко, като при допир на кадифе. Плотът и страниците са многопластови, изработени от бреза, със специално матово нано покритие от високотехнологичен материал. По повърхоността не остават отпечатъци от пръсти, лесно се почиства. Покритието е антибактериално, антистатично, водоотблъскващо и устойчиво на надраскване и износване.

висококачествен плот на бюро
висококачествен плот на бюро

Дизайнерското бюро за офиса moll unique T5 изглежда добре и с надстройките си

Бюрото може да се допълни и разшири с различни надстройки и аксесоари – страничен плот (Е1), надсройка с два рафта и практична магнитна бяла дъска (Е2), джоб Utensilo, настолна лампа Flexlight, чекмедже, безжично зарядно устройство за телефон (QI-charger), държач за кабели и др. Каквото и да изберете,