Контейнер за домашния офис с 4 чекмеджета в различни дизайни със специално покритие PerfectSense® Premium Matt.

C8 Composition

Премиум контейнерът C8 е повече от мебел за съхранение.

Контейнерът е с 4 чекмеджета без дръжки и модерни механизми за отваряне и затваряне. Има 4 двойни колелца, като предните са с механизъм за застопоряване.

Специално допълнително отделение за съхранение на гърба на контейнера.

Контейнерът се предлага 36 различни цветови конфигурации – 2 цвята на странѝците от специален висококачествен Soft-touch материал, 6 декора (меко бяло, меко черно, дъб, орех, нежно розово и нежно бежово) за лицата на чекмеджета и 3 цвята (черен, бял и сребрист) алуминиеви ъглови профили.

Уникален премиум дизайн

C8 Black AluBlack DekorBlack

Висококачествено покритие PerfectSense® Premium Matt

Контейнерът C8 сякаш излят от едно парче, висококачествена изработка – като безшевен продукт с  PerfectSense® Premium Matt.
Той се състои от залепен корпус, чиито странични части са оптически завършени с алуминиеви ъглови профили отпред и отзад. Специалното е, че всички 19 mm дървесни панели са със специален декор PerfectSense® Premium Matt горен слой.

Контейнер с 4 чекмеджета и задно отделение с рафт

C8 Black AluBlack DekorBeige

4 чекмеджета и задно отделение с рафт

Контейнерът С8 има горно чекмедже с интегрирана секретна кутия, долните 3 чекмеджета предлагат място за съхранение, което може да бъде разделено с напречен фриз по средата.

Гърбът на контейнера предлага допълнително отделение за съхранение, чийто рафт може да бъде прикрепен на три различни нива на височина.

C8 room

Задно отделение с рафт на 3 височини

C8 back black

Заден рафт за книги

Контейнерът C8 предлага не само 4 чекмеджета, но и рафт на гърба на контейнера. Допълнителният рафт може да се закрепи на три различни височини спрямо нуждите. С него контейнерът moll C8 става още по-практичен и елиминира нуждата от допълнителна мебел за книгите.

Push-to-Open механизъм за отваряне

C8 White AluWhite DekorPink

Чекмеджета без дръжки

Контейнерът moll C8 е с четири – едно горно със заключване и 3 чекмеджета с еднаква височина. Чекмеджетата се отварят лесно и безшумно, благодарение на Push-to-Open механизъм и се затварят само с леко побутване.

Мобилен контейнер на колелца

C8 White AluBlack DekorOak

Лесно придвижване

Контейнерът може лесно да се мести благодарение на четирите висококачествени двойни колелца. Двете предни колела са оборудвани с опция за застопоряване.

Обещание за качество

Unique Quality

Гаранция за качество и наличност

Немският производите moll Funktionsmöbel GmbH дава 5 годишна гаранция за качеството на изработката, както и гаранция за производство на надстройките 5 години след спиране на модела от производство.

Вижте и другите контейнери за домашния офис: