въртящи етажерки за класьори
етажерки за офиса

Въртящи се етажерки за папки и класьори Rotafile

Подредете всичките си класьори в една въртяща етажерка

Организацията на пространството в офиса и у дома е всекидневна дейност на повечето от нас. Увеличаващите се документация и архив повишават и нуждата от стелажи, рафтове и шкафове за тях.

Етажерките Rotafile са въртящи се колони за папки, класьори и др. материали, които удобно заместват шкафовете и стелажите. Те предлагат практично решение и осигуряват повече пространство в офиса и дома.

С малкия си диаметър (80 см) и големия капацитет (до 160 класьора), спестяват над 50% от мястото, нужно за архив.

Удобната форма и въртенето осигурява директен и лесен достъп до желания документ и комфорт при работа.

Rotafile Space

Концепцията за въртящите етажерки за папки

Мебели за съхранение, които могат да се настройват индивидуално и да са с модерен и ненатрапващ се в интериора дизайн – концепцията за въртящите етажерки за класьори може да звучи елементарно и просто, но се е доказала във времето.

Благодарение на кръглата си форма, въртящите етажерки Rotafile лесно се приспособяват към околното пространство – те могат да се поставят навсякъде в помещението или офиса – в ъглите, до стената или между бюрата. Въртящите се етажерки са ефикасни и за малки пространства, защото са приспособими към цялата височина на помещението.

Вижте няколко примера за архив и съхранение на класьорите в помещението:

въртящи етажерки за папки

Въртящите етажерки за папки Rotafile са здрави и практични

Rotafile е търговска марка, която предлага висококачествени въртящи етажерки за папки и класьори. Тези етажерки са специално проектирани за да осигурят оптимална организация на документите и материалите в офиса.

Въртящите етажерки на Rotafile имат устойчива и здрава конструкция, изработена от висококачествени материали. Те са лесни за монтаж и могат да бъдат използвани за съхранение на папки, класьори, архив, книги и други материали.

Едно от основните предимства на Rotafile е, че етажерките са изключително компактни и заемат много малко място, предоставяйки голям капацитет за съхранение на документи. Въртенето на етажерката на 360 градуса позволява лесен достъп до всички папки и класьори, които са подредени на нея.

Освен това етажерките Rotafile са лесни за ползване и могат да се поставят в ъгъла на стаята или между бюрата в офиса. Те са идеални за офиси, счетоводни компании, HR и финансови отдели, медицински центрове, юридически кантори, домашни офиси и други места, където е необходимо да се съхраняват големи количества документи и материали.

Въртящите етажерки за папки Rotafile са едно от най-добрите решения за съхранение на документи и материали в офиса. Те предоставят оптимална организация, лесен достъп до материалите и са лесни за употреба и поддръжка.

въртящи етажерки за папки

Етежерките за папки имат няколко нива, като всяко ниво (или цялата етажерка) може да се завърта на 360 градуса, както и да се надграждат до 6 нива впоследствие.

Тези етажерки предлагат удобство и лесен достъп до документите и папките, които съхраняват. Работното пространство се организира по-лесно, защото заемат по-малко място, в сравнение с традиционните шкафове за класьори.

Same Space V

Въртящите етажерки Rotafile са обединени в няколко серии:

  • Multifile: кръгли етажерки в бял цвят; всяко ниво се върти независимо от другите и височината на нивата може да се регулира.
  • Depotfile: кръгли етажерки в бял цвят, по-икономичната серия – върти се цялата колона, а разстоянието между нивата е фиксирано и е 33.5 см (подходящо за класьори и меки папки).
Quick Shelf multifile punch

Етажерки Multifile

Диаметър 80 см, бял цвят.
Всяко ниво се върти независимо от другите нива.
Височината между нивата може да се регулира.
Капацитет – 6 до 9 нива; до 75 кг/ниво и до 500 кг общ товар.

moll 2020 360 Compactfile 4 niva nareden

Етажерки Depotfile

Диаметър 80 см, бял цвят.
Върти се цялата колона.
Разстоятнието между нивата е 33.5 см.
Капацитет – 6 нива; до 75 кг/ниво и до 500 кг общ товар.

сертификат безопасност

Въртящите етажерки за класьори Rotafile са безопасни – тествани и сертифицирани с немския сертификат за безопасност „Geprufte Sicherheit”

Нивата са здраво захванати едно за друго и това осигурява тяхната стабилност. Завършват с повдигнати ръбове (кантове), държащи класьорите на нивото. Основата е 5-лъчева, крачетата имат фина настройка за нивелиране.

сертификат екология

Въртящите етажерките Rotafile са екологични – тествани и сертифицирани с немския сертификат за екология Der Blaue Angel

Произвеждат се от материали, които не увреждат околната среда. ПДЧ-то е висококачествено, с меламиново покритие, клас Е1. Металните части са стоманени, поцинковани и/или боядисани стоманени. Пластмасовите елементи са делими по вид и рециклируеми.

гаранция мебели

Въртящите етажерките Rotafile са качествени, здрави и стабилни

Етажерките се произвеждат в Германия от 1960-та година. Те са многофункционални и с товароносимост до 75 кг за ниво (за 6 нива до 500 кг). Гаранционният срок на въртящите етажерки за папки и класьори е 5 години.

Детайли за материалите, от които са изработени етажерките Rotafile:

  • Етажерките са изработени от здрави и качествени материали.
  • Основата е стабилна, петлъчева, изработена от метал.
  • Централната ос, около която се върти етажерката, е от стомана.
  • Рафтовете са изработени от висококачествено нискоемисионно ПДЧ с меламиново покритие, клас E1.
  • Кантовете са изработени от висококачествена термопластмаса – материал, отличаващ се с висока мехнична и термична устойчивост.

Разгледайте и другите продукти за оборудване на домашния или фирмения офис:

Unique composition Web 1200
Unique working place